Η Keratin Lab είναι πράγματι μια επανάσταση καθώς είναι το πρώτο προϊόν στην Ελλάδα με τη μεγαλύτερη περιεκτικότητα σε αμινοξέα κερατίνης. Τα αμινοξέα κερατίνης, προστατεύουν και αναπληρώνουν τα φυσικά επίπεδα κερατίνης στην κατεστραμμένη τρίχα με απώτερο σκοπό να την αναδομήσουν και να την αναζωογονήσουν. Ακόμη μεγαλύτερο πλεονέκτημα του προϊόντος στη σύσταση του αποτελεί η έλλειψη θειικών αλάτων ή αλλιώς γνωστά και ως sulfates. Για την ακρίβεια όχι μόνο δεν περιέχουν sulfates αλλά περιέχουν μια πολύ απαλή σύσταση, γεγονός που κάνει το προϊόν πολύ ελαφρύ και παράλληλα ασφαλές. Λόγω της έλλειψης θειικών αλάτων, είναι κατάλληλα για χρήση μετά από θεραπείες κερατίνης αλλά και άλλες τεχνικές διεργασίες που ταλαιπωρούν και καταστρέφουν την τρίχα.

Η εφεύρεση της Keratin Lab έγινε μετά από διεξοδικές μελέτες, καθώς ο όμιλος Ariane, η οποία έχει πάνω από 40 χρόνια εμπειρία στο χώρο της κομμωτικής, επιθυμούσε να δημιουργήσει ένα καινοτόμο προϊόν περιποίησης στην αγορά, το οποίο θα είχα πραγματικά αποτελέσματα και δε θα έμοιαζε με κανένα άλλο. Αφουγκράζοντας τον παλμό των εξελίξεων στην περιποίηση των γυναικείων μαλλιών, παρατήρησε πως πολλές γυναίκες χρειάζεται να εντάξουν στην καθημερινότητα τους ένα αποτελεσματικό σαμπουάν επανόρθωσης. Τέλος, με την επιστήμη να εξελίσσεται όλο και περισσότερο και την ανάγκη του καταναλωτή για πιο αγνά και φυσικά προϊόντα, η φόρμουλα της Keratin Lab δεν περιέχει paraben και σέβεται την υγεία και τη φυσική χλωρίδα του τριχωτού.

Ενώ η έλλειψη των θειικών αλάτων μειώνει την αφροποίηση του προϊόντος, αυτό δεν επηρεάζει καθόλου την αποτελεσματικότητα του, απεναντίας η ελαστικότητα της τρίχας βελτιώνεται και η πιθανότητα να σπάσει μελλοντικά μειώνεται.

Less is more

Τέλος, το μότο “Less is more” περιλαμβάνει όλη τη φιλοσοφία της μάρκας, αφού με λιγότερα και πιο ασφαλές συστατικά εγγυάται τα καλύτερα αποτελέσματα.